O nama

Naša priča

Osnovani smo krajem 2015. godine, ubrzo dobijamo rešenje Narodne banke Srbije čime postajemo platna institucija i među prvima počinjemo sa uslugom plaćanja računa. Naši osnivači poseduju bogato i dugogodišnje iskustvo u finansijskom sektoru i poštanskim uslugama u kojima su ostvarili značajne rezultate.

Pružanje platnih usluga obavaljamo preko zastupnika i sopstvenih šaltera na brojnim lokacijama širom zemlje. Pored usluge plaćanja računa odnosno realizaciju svih vrsta uplata, pružamo i uslugu domaćeg slanja novca.

Poštujemo visoke standarde sigurnosti transakcija propisanih od strane Narodne banke Srbije tako da transakcija uvek i na vreme stigne do krajnjeg primaoca.

Naš tim profesionalalaca, sa prethodnim bankarskim iskustvom, je u potpunosti na raspolaganju krajnjim klijentima i zastupnicima za podršku u poslovanju.

Potvrda našeg uspešnog poslovanja je konstantan rast naših uplatnih mesta kao i broj realizovanih transakcija uz potpuno zadovoljstvo naših klijenata.

Naša misija

Da budemo prepoznati kao pouzdan i partner od poverenja u pružanju platnih usluga tako što ćemo ponuditi sigurne i inovativne načine plaćanja.